Sunday, October 26, 2008

exam..exam..exam..


salam

owh exam datang lagi
owh exam datang lagi
lagi n lagi n lagi

itulah adat seorg student..
xkire kat tadika ke,sek ren ke
sek memandu ke haha..
name jek student mesti da exam..

exam ni ada baik ny
kdg2 sbb exam la baru baca buku
tp sbnrny ku suka jek baca semua buku2 tue
bes jek haha..tp kdg2 tuk baca on our own effort tu
lmbat la sket =P
[ayat nk cover line haha>_<] ya Allah moga2 setiap ilmu mu y ku pelajari d berkati n memberi kebaikan buat diri ku wishin all d bess kat semua student2 kt luar sane especially to all my frens B.ED TESL COHORT 2 IIUM/IPPM n jgn lupe doakan kami 28/10/08-4/11/08

6 comments:

  1. gambate! [i know we can do it!]

    let's do that!

    ps: sama2 bykkan doa dan usaha! ^-^

    ReplyDelete
  2. y rite cik valsa nine..
    gambate aja..aja..
    insyAllah >_<

    ReplyDelete
  3. ding dong ah stu. ko xper.. dah mentali ready kan.. ok la tu.

    ReplyDelete
  4. to baya
    wah bess jwb readin tadi???
    fuh fuh fuh
    soalan y xvalid langsung
    klu dr norlide tgh mesti
    die xapproved ny soalan g2 hehe..
    xmemenuhi piwaian validity
    n_n

    to star

    rase2 cm junior ku...
    tp xsure la..
    amek tesl iium jgk ke??

    ReplyDelete